Colectivo Mur

ESPANYA
Companyia arts escèniques

(Cia)3, productora Companyia transgeneracional formada a Mataró arrel de l'espectacle “Mur” amb la idea que sigui un projecte professional de llarg recorregut.

Relació amb la diversitat:
-
Contacte:

Joaquim Aragó, administrador +34 664 22 01 50 [email protected]

DETUATU
Gènere: Circ
Edat recomanada: +9, Tots els públics anys
Durada: 70 minuts
Any estrena: 2021
País: ESPANYA
Diversitat: Després del gran èxit i l'impacte obtingut amb l'espectacle Mur, De tu a tu és el nou projecte de circ integrador dirigit per Nacho Flores. Un espectacle muntat a partir de diferents “binomis”, cadascun amb artistes amb i sense diversitat funcional i amb el seu propi director especialista en una disciplina circense concreta. Aquests binomis ens portaran de viatge a una introspecció sobre les relacions personals que sorgeixen dels duos, a més de servir per aprofundir tècniques com els malabars, els ports acrobàtics amb patins, el clown o la bicicleta acrobàtica. Grandíssims artistes de l?escena catalana formen part de l?equip artístic d?aquest súper projecte.
Què passa quan dues persones sense importar raça o condició, sense prejudicis, es troben tot sol? Què sorgeix d'aquesta trobada íntima, sincera? DETUATU és un viatge a la introspecció de les relacions personals que sorgeixen al duo, quan un individu està davant d'un altre, no hi ha terceres persones,...

Altres agents

Ets un agent social o cultural vinculat a les arts escèniques per a la infància i la joventut?

Registra&#039;t com a usuari i crea el teu perfil d&#039;agent per unir-te a aquesta xarxa al voltant de la inclusió i l&#039;accessibilitat en arts escèniques per a la infància i la joventut. <br>Busquem visibilitzar la diversitat d&#039;agents (companyies, artistes, entitats, socials, espais, escènics, projectes, etc.) que treballen al sector de les arts escèniques per a la infància i la joventut des d&#039;una perspectiva inclusiva.

1- Dóna't d'alta com a usuari

2- Crea un agent

3- Puja espectacles, recursos, notiques

(properament projectes i altres continguts)

caCA
Saltar al contingut