DETUATU

Col·lectiu Mur
DETUATU és un apropament cap a les relacions personals íntimes que neixen a la trobada entre dues persones, entre cadascun dels duos o binomis de l'espectacle, format per un artista amb (dis)capacitat intel·lectual o física i un altre artista també amb la seva pròpia diversitat funcional , perquè al capdavall tots funcionem de manera diversa, encara que aquesta diversitat no estigui classificada. Aquesta nova proposta vol ser, sens dubte, un manifest i una demostració de la igualtat de les persones, que ens podem i hem de mirar des d'un mateix pla, ni per sobre ni per sota. Reconèixer-nos i acceptar-nos sense filtres, sense escalafons, sense prejudicis, sense compassions innecessàries, i amb sinceritat i sense por, de tu a tu. Aquesta també és l'essència de la companyia. I tot això ho expressem.
Aspectes sobre diversitat i/o accessibilitat: Després del gran èxit i l'impacte obtingut amb l'espectacle Mur, De tu a tu és el nou projecte de circ integrador dirigit per Nacho Flores. Un espectacle muntat a partir de diferents “binomis”, cadascun amb artistes amb i sense diversitat funcional i amb el seu propi director/a especialista en una disciplina circense concreta. Aquests binomis ens portaran de viatge a una introspecció sobre les relacions personals que sorgeixen dels duos, a més de servir per aprofundir en tècniques com els malabars, els ports acrobàtics amb patins, el clown o la bicicleta acrobàtica. Grandíssims artistes de l?escena catalana formen part de l?equip artístic d?aquest súper projecte.
País: Espanya
Comunitat autònoma:
Catalunya
Durada: 70 minuts
Gènere: Circ
Any d'estrena: 2021
Edat recomanada: +9
Fitxa artística:
Direcció artística Nacho Flores
Artistes (per binomis) Sergi Comesa i Alberto Munilla, Oriol Morgades i Nacho Flores, Manolo Osoyo i David Candelich, Quique Maltas i Sergio Pla, Jordi Más i Olga Pastor, David de la Rosa
Directors dels binomis Pau Portabella (ports i patins), Adrian Schvarzstein (clown), Anna Pascual (bicicleta acrobàtica), Jordi Querol (malabars i beatbox) i Joan Català (teatre físic)
Música Ramon Giménez
Il·luminació Xavier Valls
Producció Quim Aragó

(Cia)3, productora Companyia transgeneracional formada a Mataró arrel de l'espectacle “Mur” amb la idea que sigui un projecte professional de llarg recorregut.

Altres espectacles relacionats:
Hilos en el aire
Array
Gènere:
Edat recomanada: +6 anys
Durada: 60 minuts
Any estrena: 2023
País: Espanya
Diversitat:
Fils a l'aire ens submergeix en el fascinant món de Concha Méndez, un món de poemes, mars i viatges. El punt de partida i referència les seves memòries: Memòries parlades, memòries armades, escrites per la seva néta Paloma Ulacia a partir d'una sèrie trobades entre elles i gravats religiosament...
Hola, manos y pies…
Gènere: Dansa
Edat recomanada: anys
Durada: 90 minuts
Any estrena: 2021
País: Espanya
Diversitat: Funció distesa per a públic TEA de '…I les idees volen'
Funció distesa per a públic TEA de '…I les idees volen'xx...
Alas
Gènere: Teatre
Edat recomanada: anys
Durada: 55 minuts
Any estrena: 2020
País: Espanya
Diversitat: "Alas" és un espectacle de teatre inclusiu on en protagonista té diversitat intel·lectual i una de les altres dues actrius una pèrdua auditiva reconeguda.
Quan Jaume i Simó troben Àngel no els importa que sigui diferent, entre ells naixerà una amistat tan profunda que els farà descobrir un món nou i desconegut. Gràcies a això podran aconseguir finalment ser els únics amos del seu destí. poder de construir possibilitats en...
caCA
Saltar al contingut