DETUATU

DETUATU és un apropament cap a les relacions personals íntimes que neixen a la trobada entre dues persones, entre cadascun dels duos o binomis de l'espectacle, format per un artista amb (dis)capacitat intel·lectual o física i un altre artista també amb la seva pròpia diversitat funcional , perquè al capdavall tots funcionem de manera diversa, encara que aquesta diversitat no estigui classificada. Aquesta nova proposta vol ser, sens dubte, un manifest i una demostració de la igualtat de les persones, que ens podem i hem de mirar des d'un mateix pla, ni per sobre ni per sota. Reconèixer-nos i acceptar-nos sense filtres, sense escalafons, sense prejudicis, sense compassions innecessàries, i amb sinceritat i sense por, de tu a tu. Aquesta també és l'essència de la companyia. I tot això ho expressem.
Aspectes sobre diversitat i/o accessibilitat: Després del gran èxit i l'impacte obtingut amb l'espectacle Mur, De tu a tu és el nou projecte de circ integrador dirigit per Nacho Flores. Un espectacle muntat a partir de diferents “binomis”, cadascun amb artistes amb i sense diversitat funcional i amb el seu propi director especialista en una disciplina circense concreta. Aquests binomis ens portaran de viatge a una introspecció sobre les relacions personals que sorgeixen dels duos, a més de servir per aprofundir tècniques com els malabars, els ports acrobàtics amb patins, el clown o la bicicleta acrobàtica. Grandíssims artistes de l?escena catalana formen part de l?equip artístic d?aquest súper projecte.
Comunitat autònoma:
Catalunya
Durada: 70 minuts
Gènere: Circ
Any d'estrena: 2021
Edat recomanada: +9, Tots els públics
Fitxa artística:
Direcció artística Nacho Flores
Artistes (per binomis) Sergi Comesa i Alberto Munilla, Oriol Morgades i Nacho Flores, Manolo Osoyo i David Candelich, Quique Maltas i Sergio Pla, Jordi Más i Olga Pastor, David de la Rosa
Directors dels binomis Pau Portabella (ports i patins), Adrian Schvarzstein (clown), Anna Pascual (bicicleta acrobàtica), Jordi Querol (malabars i beatbox) i Joan Català (teatre físic)
Música Ramon Giménez
Il·luminació Xavier Valls
Producció Quim Aragó

Colectivo Mur

(Cia)3, productora Companyia transgeneracional formada a Mataró arrel de l'espectacle “Mur” amb la idea que sigui un projecte professional de llarg recorregut.

Altres espectacles relacionats:
Alas
Gènere: Teatre
Edat recomanada: Tots els públics anys
Durada: 55 minuts
Any estrena: 2020
País: ESPANYA
Diversitat: "Alas" és un espectacle de teatre inclusiu on en protagonista té diversitat intel·lectual i una de les altres dues actrius una pèrdua auditiva reconeguda.
Quan Jaume i Simó troben Àngel no els importa que sigui diferent, entre ells naixerà una amistat tan profunda que els farà descobrir un món nou i desconegut. Gràcies a això podran aconseguir finalment ser els únics amos del seu destí. A les nostres mans hi ha el poder de construir...
Fields of Tender
Gènere: Dansa
Edat recomanada: 0-5 anys
Durada: 120 minuts
Any estrena: 2023
País: SÈRBIA, SUÈCIA
Diversitat: Espectacle de dansa immersiva de llarga durada per a nadons i/o nens neurodiversos/amb discapacitats de fins a 10 anys.
Fields of Tender és un espectacle de dansa que convida el públic a gaudir i explorar un món imaginari inspirat en la tendresa, l'afecte i l'amor. L'abundància de dansa, música, sons, objectes extraordinaris i projeccions de vídeo interactives acull la curiositat del públic i li...
Su realismo
Gènere: Dansa
Edat recomanada: Tots els públics anys
Durada: 50 minuts
Any estrena: 2018
País: ESPANYA
Diversitat: Espectacle amb intèrprets amb discapacitat i sense.
L'espectacle EL SEU REALISME pretén acostar l'estètica del moviment surrealista a uns suggeriments plàstics diferents i incomprensibles, en què les estètiques de l'absurd i la transformació de la realitat prenen importància. L'espectacle posarà en contradicció les normes estètiques, la racionalitat o l'objectivitat, entre d'altres. Un espectacle...
caCA
Saltar al contingut